Psyykkisestä valmennuksesta


Oletko urheilija, joka kaipaisi tukea oman mielen treenaamiseen?

Olen koulutukseltani psykologi, eli olen kiinnostunut ihmismielen saloista. Käyn lisäksi Sportfocuksen psyykkisen valmentajan koulutusta, joka jatkuu toukokuuhun 2020 saakka. Minulla on tällä hetkellä pari urheilijaa psyykkisen valmennuksen asiakkaana ja olisin valmis ottamaan lisää urheilijoita asiakkaaksi. Lajilla ei ole väliä, sillä psyykkinen valmennus keskittyy urheilijan mieleen eikä fyysiseen suoritukseen tai lajiharjoitteluun.

Psyykkisessä valmennuksessa keskitytään urheilijan mieleen. Psyykkisessä valmennuksessa voidaan keskittyä esimerkiksi positiivisen asenteen vahvistamiseen, vastoinkäymisistä jaloilleen nousemiseen ja oikean mielentilan löytämiseen treeneihin ja kisoihin. Kaipaatko esimerkiksi lisävarmuutta omaan tekemiseesi tai apua jonkun kehitystä hidastavan mielen lukon ratkaisemiseen? Heikentääkö jännittäminen kisasuoritustasi?

Työskentelytapani on terapeuttinen ja hyväksymistä korostava: ei ole tunteita, joita ei saisi tuntea eikä ajatuksia, joita ei saisi sanoa ääneen. Pyrin tukemaan asiakkaan ymmärrystä omista psyykkisistä prosesseistaan.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kerro hieman itsestäsi, niin voidaan miettiä sinulle sopivaa valmennuskokonaisuutta!
Yhteydenottolomake löytyy tästä. Voit myös laittaa sähköpostia osoitteeseen roosa0hamalainen@gmail.com.Ei kommentteja :

Lähetä kommentti