sunnuntai 8. helmikuuta 2015

Haalarit päälle ja matkaan!


Ennen haalaribileitä piti tietenkin kiinnittää aiemmin saatuja haalarimerkkejä. Ahkerimmat ompelevat, laiskemmat liimaavat. Arvata saattaa, kumpi tekniikka minulla on käytössä!

Oidipus päätti viime vuonna pitää haalarimerkkikilpailun. Voittajakuvastasta tehtiin ainejärjestön uusi logo.

Haalaribileet ovat kaikille joensuulaisille korkeakouluopiskelijoille tarkoitettu tapahtuma. Yliopistossa haalareita tulee käytettyä aika vähän, ja tämä on yksi niistä harvoista tilaisuuksista. Haalareiden väreistä voi sitten päätellä, kuka opiskelee mitäkin alaa. Esimerkiksi psykologialla on Joensuussa turkoosit haalarit.

Tänäkin vuonna haalaribileiden lippuja tuli jonotettua pari tuntia, mutta hyvällä porukalla se tarkoitti lähinnä mukavaa hengailua. Päätimme myös järjestää ihka ensimmäiset Oidipuksen haalarikastajaiset, jotka pidimme keskiviikkona ikään kuin haalaribileiden etkoina: hengailimme yliopiston Metria-rakennuksella, juttelimme ja pelailimme pelejä. Oidipuksen hallituksen tapahtumavastaavat olivat myös keksineet fukseille oman kilpailun, jonka kolme "häviäjää" heitettiin lopulta lumihankeen, eli heidän haalarinsa kastettiin aivan konkreettisesti.  Kaikki tapahtui tietenkin leikkimielisesti, eikä kenellekään jäänyt huonoa mieltä.

Tässä muutamia kuvia illan tunnelmista, mutta lisää löytyy Facebookista. Kannattaa käydä tykkäämässä sivusta, niin uusista blogiteksteistä tulee ilmoitus!

Kilpailun ensimmäisellä kierroksella ryömittiin jalkojen välistä.

Toisella kierroksella yritettiin saada kananmunaa haalarin lahkeesta toiseen.
Tässä taidonnäyte kolmannelta kierrokselta, jossa kuljetettiin hedelmiä
ilman käsiä tai suuta.

Hedelmän antaminen seuraavalle vaati ponnisteluja.

Haalarit suojasivat hyvin fukseja, jotka heitettiin hankeen.

Illan kruunasi vielä vanhemman opiskelijan Akin stand up -esitys.


2 kommenttia :