torstai 1. lokakuuta 2015

Oidipusta rakentamassa
Puheenjohtajakauteni lähetessä loppuaan on aika alkaa fiilistellä kolmivuotista hallitusuraani. Kaksi ensimmäistä kautta toimin taloudenhoitajana, kunnes viime tammikuussa nousin puheenjohtajan pallille. Silloin muuten jännitti. Todella paljon! Tulisinko toimeen muiden hallituslaisten kanssa? Osaisinko puheenjohtajana yhtään mitään? Olisiko kellään mitään ideoita vai joutuisinko tekemään kaiken yksin?


Porukkaa elokuun kokouksessa.

Puheenjohtajia ja apina.


Mitäs kaikkea hallituksessa voikaan tehdä? Pestejä on ihan joka lähtöön.

Ja yllätys yllätys, pelkäsin täysin turhaan! Yhdessä olemme saaneet aikaiseksi vaikka mitä, esimerkiksi Playburgerin, Bondage-appron, sitsit, haalarikastajaiset, keilausillan, ammatillisen iltapäivän, SPOL-viikonlopun ja lisää on vielä tulossa syksyn aikana. Kun on monta aktiivista samassa veneessä, ei yhdelle ihmiselle kasaannu liikaa hommia, vaan jokaiselle jotakin. Kaikki tekevät aina omien voimavarojensa mukaan.

Oidipuslaisten kanssa puuhaaminen ei ole koskaa tuntunut pakkopullalta, vaan hauskanpidolta kavereiden kanssa. Teen ainejärjestötyötä, koska se on hauskaa. Jotain niin koukuttavaa siinä on, että jaksaa roikkua mukana monta vuotta : D Eihän tästä palkkaa saa, vaikka töitä pitääkin tehdä paljon. Mutta samalla pääsee tutustumaan mukaviin ihmisiin ja järjestämään juuri sellaisia tapahtumia, joissa itse haluaa olla. Itse ainakin olen oppinut todella paljon ryhmässä työskentelystä, tapahtumien järjestämisestä ja tiedottamisesta.

Kolmessa eri hallituksessa olen päässyt paitsi kokeilemaan uusia juttuja myös luomaan perinteitä. On ollut todella hienoa nähdä, kuinka joka vuosi joukkoomme on tullut yhä aktiivisempia opiskelijoita, jotka lähtevät ennakkoluulottomasti kaikkeen mukaan. Nykyinenkin hallitus muotoutui viime tammikuussa fukseista, jotka eivät olleet aiemmin kokeilleet ainejärjetötyötä. Niinpä ollaan opittu kaikkea yhdessä.


Oidipuksen toiminnassa olen päässyt tutustumaan todella ihaniin ihmisiin :)2 kommenttia :