maanantai 8. helmikuuta 2016

Muutoksen tuulia

Terveisiä Pokan johtokunnasta!


Pokan uudessa johtokunnassa on sopivassa suhteessa nuorta ja vanhempaa. Esimerkiksi kuvassa näkyvä Roope pääsi jo opiskelijana yhdistyksen puheenjohtajaksi.


Jokin aika sitten kirjoitin Oidipuksen hallituksenvaihdoksesta. Nyt on Pokan vuoro. Pokka eli Pohjois-Karjalan psykologiyhdistys on nimensä mukaisesti Pohjois-Karjalan psykologeja varten. Se on siis Psykologiliiton paikallisyhdistys, joka ajaa oman alueensa psykologien etuja ja järjestää heille yhteisiä tapahtumia.

Pokassa on käynnissä todellinen sukupolvenvaihdos. Vuoden alussa aloittaneessa johtokunnassa on mukana useita opiskelijoita: puheenjohtaja, sihteeri, tapahtumavastaava ja viestintävastaava eli minä. Olen todella innoissani johtokunnastamme, jossa yhdistyy hyvässä suhteessa kokeneita psykologeja sekä meitä nuorempia kollegoita. Jo ensimmäisessä kokouksessa tammikuussa yritin imeä kaiken tiedon itseeni valmistuneiden psykologien sote-keskustelusta. Kyllähän tämä uusi vastuualue pelottaakin: osaan ehkä päivittää kotisivuja, mutta psykologin työstä en tunnu tietävän vielä yhtikäs mitään! Paljon on siis opittavaa.

Päätinkin lähteä mukaan Pokan johtokuntaan nähdäkseni psykologien työtä lähempää. Pokan kautta toivon pääseväni tutustumaan valmistuneisiin psykologeihin ja toimimaan varteenotettavana kollegana. Olen aikalailla valmistumisen kynnyksellä, joten tekee varmasti hyvää orientoitua pikku hiljaa työelämään pelkkien opiskelijabileiden sijaan ;) onhan siinä varmaan totuttelemista, kun ei kohta voi enää keskiviikkoisin lähteä Oidipuksen bileisiin!

Tavoitteeni viestintävastaavan vuodelleni on, että me nuoremmat johtokuntalaiset saisimme houkuteltua Pokan tapahtumiin myös muita Joensuun psykologianopiskelijoita. Esimerkiksi tulevana torstaina on vuorossa helmikuun kokous ja kuun viimeisenä lauantaina "Helmirieha".


Uusi sihteeri ja viestintävastaava (oik.) esittäytyvät!


P.S. Pokan uusien nettisivujen bannerikuva on minun ottamani. Eikös ole hieno! : )


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti