keskiviikko 3. helmikuuta 2016

Vuosi 2015 kuvinaPäädyin muistelemaan viime vuotta blogin kirjoitusten ja kuvien avulla. Paljon ehti tapahtua kahdessatoista kuukaudessa! Tutustuin uusiin ihmisiin, matkustelin, opiskelin ja koin monenlaisia tunteita. Mitkä olivat viime vuoden kohokohdat?Talvi


Blogin ansiosta päädyin taas valokuvaamaan aktiivisesti, mikä on tuonut elämääni todella paljon iloa. Katsellessani blogin ensimmäisiä kuvia huomaan selvästi, kuinka paljon olen kehittynyt jo vuodessa.


Kaikesta kiireestä huolimatta uskalsimme Joonaksen kanssa repäistä muutaman päivän lomaa lähteäksemme Iso-Syötteelle kahdestaan. Lumilautailu ensimmäistä kertaa elämässä oli todella hauska kokemus. On mukava opetella uusia asioita vielä näin "vanhempanakin".
Oidipuksen hallituksessa olen päässyt tutustumaan hienoihin ihmisiin ja mitä erilaisimpiin tapahtumiin, joita olemme keksineet yhdessä järjestää. Puheenjohtajakausi opetti minulle todella paljon yhteistyöstä, organisoinnista ja henkilöjohtamisesta.

Uuden valokuvausinnostuksen myötä ostin myös paremman kameran, käytetyn Nikon D300:n. Tämä on yksi ensimmäisistä kuvista, joita uudella kamerallani otin. Sittemmin olen innostunut tilailemaan yhä useampia objektiiveja.
Kesä


Todella hektisen kevään jälkeen olin aivan poikki. Onneksi kesään mahtui paljon mukavia asioita, kuten Paimenpojan polun vaellus, ratsastusleiri ja kolmen päivän reissu Tukholmassa.Syksy


Alkusyksyn lämmössä otin tämän kuvan, jonka avulla pääsin mukaan PS16-näyttelyyn.

Madeiran-reissu oli ihana alku syksylle. Tuolla saarella sielu lepää kauneudessa ja rauhallisuudessa.

Syksyllä tutustuin mahtavaan porukkaan, jonka kanssa on tullut koettua jo paljon ihania hetkiä.


Kokonaisuudessaan viime vuosi oli kuin pitkä oppimiskokemus, jonka aikana löysin intohimoni valokuvaajana ja ehkä jollain tavalla myös rajani ihmisenä. Ehkä viimein opin ymmärtämään, ettei ihan kaikkea voi tehdä samaan aikaan, vaan välillä pitää antaa itsensä levätä. Kantapään kautta piti tietysti sekin oppia: kesäloman alussa olin niin poikki, että sängystä ylös pääseminenkin oli todellista taistelua.

Syksy menikin vielä aikalailla toipuessa ja rauhallisempaa tahtia harjoitellessa :D Opinnot etenivät kuitenkin normaalisti. Sain aineopinnot päätökseen ja kandintutkinnon ulos hyvin arvosanoin. Syksyllä keskityin paljon gradun tekemiseen, mutta suoritin myös muutamia maisteriopintojen kursseja. Nyt katse alkaa jo pikkuhiljaa suuntautua  harjoitteluun ja valmistumiseen. Tuntuu toisaalta helpottavalta, toisaalta todella pelottavalta: pian elämäni hienoin jakso, opiskeluelämä Joensuussa, päättyy, kun lähden kohti uusia haasteita.

PS16-näyttelyn kunniaksi olen päättänyt panostaa valokuvien jakamiseen Instagamissa. Kannattaa käydä katsomassa @roosanenh! :)

2 kommenttia :

  1. Kirjoitit hyvin kauniisti vuodestasi! Matkoilta kertyi varmasti kultaisia muistoja ja mikä sen parempaa kuin tutustua uusiin ihmisiin ja vähän itseensäkin :) Tykkään kovasti kuvistasikin, pitääkin käydä seurailemassa instassa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Viime vuonna muistoja todellakin kertyi hyvin monesta paikasta, kun olin niin monessa mukana. Matkat ovat kyllä aina ihana irtiotto arjesta :)

      Poista