lauantai 24. tammikuuta 2015

Viikko täynnä Oidipusta


Tällä viikolla minulla on pitänyt kiirettä ainejärjestömme Oidipuksen parissa. Maanantaina oli vuosikokous, jonka parissa vierähtikin kolmisen tuntia. Eivät kokouksemme onneksi yleensä noin kamalan pitkiä ole, mutta vuosikokouksessa on käytävä läpi kaikki yhdistyslain velvoittamat muodollisuudet, kuten toimintakertomus, tilinpäätös, toimintasuunnitelma ja talousarvio. Eniten aikaa vei kuitenkin uuden hallituksen jäsenten valinta. Yllätyimme todella positiivisesti innokkaiden ehdokkaiden määrästä. Moni fuksi uskaltautui paikalle ja ehdolle, ja saimme kasaan hyvän hallituksen. Minäkin jatkoin hallituksessa, mutta pääsin tällä kertaa taloudenhoitajan sijasta puheenjohtajaksi. Ja olen todella täpinöissäni!

Torstaina oli vuorossa Oidipuksen peli-ilta paikallisessa urheilubaarissa. Ilta sujui mukavasti pelaillessa ja hampurilaisia syödessä. Oli kiva tavata opiskelutovereitakin pitkästä aikaa. Moni oli vasta palaillut joulunvietosta kotiseudulta, joten Joensuussa on ollut hiljaista.Peli-illan teemana oli after ski, ja paras asu palkittiin. Ette ikinä arvaa, kuka voitti..

Kokeilin itsekin pöytäfutista, mutta omaan makuuni liikkuvia osia oli liian paljon!

Anniinan saatatte jo tuntea blogista nimeltä Kohti psykologin uraa.Illan loppupuolella uusi hallitus esittäytyi. Ryhmäkuva ei kyllä tullut kuulonkaan, sen verran hämärää oli, mutta ehkä jossain tapahtumassa vielä! Tokinan laajakulmaputki sopi kyllä tosi hyvin tähän tilaisuuteen. Ei tarvinnut peruutella, koska kaikki mahtuivat kuvaan, ja valovoimaakin riitti. Kuitenkin voitte arvata, ettei pimeässä baarissa kovin moni kuva onnistu. Täällä blogissa on kuitenkin parhaat esillä.
Roope sai lahjan kiitokseksi kahdesta vuodesta puheenjohtajana. Tämä söpöliini apina symboloi Oidipusta.

Onneksi ollaan Roopen kanssa kavereita, niin voin aina pahassa paikassa hyödyntää hänen kokemustaan puheenjohtajana. Kiitos kuvasta Aleksikselle!6 kommenttia :

 1. Moi! Miten sait muokattua tuon lisää luettavaa-tekstin? Yritin löytää omasta blogistani html-pätkän johon muokata tuota mutta ei onnistunut..

  VastaaPoista
 2. Moikka! En itse ole muokannut html:ää, vaan käytän Bloggerin ulkopuolista sovellusta LinkWithiniä (ks.http://www.linkwithin.com/learn).

  Sen kautta joka postauksen jälkeen tulee umpimähkään joitain ehdotuksia luettavaksi otsikolla "Relalated posts". Tätä tekstiä voi muokata koodin kohdasta
  < head > jonka alapuolelle laitetaan teksti (poista välit): < script >linkwithin_text='Oma teksti tähän:'< / script >

  Kuulosti vähän monimutkaiselta, mutta kysy vielä jos ei onnistunu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu tuon ymmärsin mutta en löydä sitä head-kohtaa sitten millään :D

   Poista
 3. Aivan, nytpä vasta muistin että mulla oli sama ongelma! Itse ratkaisin tämän laittamalla tuon yllä mainitsemani tekstin tämän kohdan alapuolelle:

  < script >
  var linkwithin_site_id = 2281639;
  < / script >

  Kannattaa ehkä ensin varmuuskopioida blogi, jos menee ihan plörinäks. Löytyykö sulta samanlainen kohta?

  VastaaPoista
 4. No kokeile laittaa sitä eri riveille, varmasti sieltä oikea kohta löytyy! :)

  VastaaPoista