sunnuntai 3. toukokuuta 2015

Vapusta selvitty!
Nyt alkaa vappuviikonloppu olla ohi ja viimeisetkin bailaajat  pääsevät (toivottavasti) rauhoittumaan. Itselleni riitti torstai-illan juhliminen, mutta Joensuun katukuvassa näkyi vielä eilenkin hyvä joukko vapun sankareita :D

Olimme etukäteen suunnitelleet isoja vappupirskeitä monen ainejärjestön voimin ja kaikki olivat yhteistyöstä todella innoissaan. Lopulta kävi kuitenkin niin, että muutama viikko ennen vappua yliopistolta ilmoitettiin, ettei mitään tiloja annettaisi vappuna opiskelijoiden käyttöön. Niinpä oidipuslaiset meinasivat hetken ajan jäädä ilman yhteistä iltaa, mutta onneksi sitten keksittiin varata sama tila kuin mikä SPOSissa oli ollut käytössä.

Emme hirveästi suunnitelleet iltaa muuten kuin tarjoilujen osalta. Oman kokemukseni mukaan mitä vähemmän suunnittelee ja stressaa etukäteen, sen mukavampi ilta lopulta tulee. Ja niin tälläkin kertaa! Ihmiset söivät, juttelivat ja pelailivat keskenään, ja oli todella mukava nähdä, kun vanhemmat ja uudemmat opiskelijat tutustuivat toisiinsa.

Kuulin fuksien puhuvan haikeasti kuluneesta ensimmäisestä yliopistovuodesta. Monet viettävät kesän kotiseudullaan ja palaavat vasta syksyllä. Voin kuitenkin luvata, että sama elämä se sitten odottaa täällä taas syksyllä: eivät ne kaverit mihinkään häviä tai unohdu. Onneksi. Itse olen kyllä todella iloinen, kun saan asustaa koko kesän Joensuussa. Kaupungista on kolmessa vuodessa tullut enemmän koti kuin Varkaudesta.

Kaikki muut olivat muistaneet ylioppilaslakin paitsi minä!

Pojat olivat vissiin innoissaan tarjolla olleesta boolista...


Illan aikana pelattiin muun muassa beer pongia.

Seuraavana aamuna olisi tehnyt mieli jäädä sänkyyn makaamaan, mutta Joonas halusi välttämättä lähteä kaupungille. Torilla ja Ilosaaressa oli hirveästi porukkaa! Hetken kiertelyn jälkeen päädyimme syömään hampurilaiset. Ei niin terveellistä mutta niin hyvää! Namnamnam.

Lisää vappukuvia löytyy tietenkin Facebookista!Joonas näytti vihaiselta aina siihen asti kun ruoka tuli pöytään :D

En sitten ollut tylsistynyt vaan väsynyt!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti