maanantai 31. elokuuta 2015

Syksyn sävelet
Huomenna alkaa syyslukukausi. Odotan kauhulla sitä kilometrin jonoa ruokalaan, taistelua vapaista tietokoneista ja kurssikirjoista, jatkuvaa sähköpostien lukemista ja kirjoittamista, luennoilla tuntitolkulla istumista... Ei vaan, ihan oikeasti odotan innolla "koulun" alkua! Kesäloma on ollut ihanan rentouttava kaikessa tapahtuman puutteessaan, mutta nyt on jo alkanut tuntua, että olen valmis palaamaan oikeaan elämääni

Siihen tulee syksyllä kuulumaan gradun tekemistä, Oidipuksen hallituksen johtamista, kaikenlaista tapahtumien järjestämistä, salilla käymistä ja ratsastusta. Noin nyt aluksi :D. Siirryn opinnoissani maisterivaiheeseen, sillä kävin muutama päivä sitten hakemassa kanditutkintoni psykologian oppiaineen sihteeriltä. Jee!! Onhan se toki vain välietappi ennen psykologiksi valmistumista, mutta päätin silti olla ylpeä itsestäni. Sain ensimmäisen tutkinnon tavoiteajassa eli kolmessa vuodessa valmiiksi hyvin arvosanoin huolimatta siitä, että tein koko ajan hirveästi kaikkea ylimääräistä (kuten töitä) ja olin välillä ihan poikki. Tuntuu siltä, että näiden kolmen vuoden aikana olen oppinut hirveästi asioita, jotka ovat muuttaneet minua ihmisenä positiivisempaan suuntaan. Olen oppinut ymmärtämään niin muita kuin itseänikin paremmin - ja samalla oppinut sen, mitä vähän oikeasti ymmärrän. Kun tulin suoraan lukiosta yliopistoon, odotin löytäväni oikeat ja väärät vastaukset. Niiden sijaan olen löytänyt yhä enemmän kysymyksiä, joissa riittää pohdittavaa koko loppuelämäksi.

Oidipuksen hallitus piti kokouksen aiemmin tässä kuussa. Oli kiva nähdä, miten aktiivisia ihmiset jaksavat taas olla loman jälkeen. Keksimme syksylle vaikka minkälaista toimintaa, esimerkiksi nämä: 

SYYSKUU
Utran retkeilypäivä
Oidipuksen liikuntavuoro
Fuksiaiset
Norsupallo + mölkky
Ainejärjestöpäivä: Haalarimerkkitori (klo 10-14)
+ Haalarimerkkien ompelukerho

LOKAKUU
Sitsit
Fuksi-info


PS. Kadotin kuvanmuokkausohjelmani tietokoneen huollon yhteydessä. Mutta eiväthän nämäkään kuvat kovin pahalta näytä, vai mitä ;)

Ihanaa lukuvuoden alkua kaikille! Tsemppiä syksyyn :)


Kandi-Roosa koulumatkalla :D


2 kommenttia :

  1. Onnea Roosa kovasti kandin tutkinnosta! Ja tsemppiä syksyyn, maisterivaihe on mukavaa aikaa. :)

    VastaaPoista