maanantai 21. joulukuuta 2015

Musiikillinen joululahja

Musiikki on aina ollut minulle tärkeää. Aiemmin viihdyin hyvin kuuntelijan roolissa, mutta viime aikoina, katsellessani Joonaksen keikkailua ja musiikintekoa, on mielessäni alkanut herätä halu olla musiikin kanssa tekemisissä muullakin tavoin. Sisälläni on syttynyt pieni esiintymisen kipinä.

Niinpä olemme alkaneet satunnaisesti esiintyä niin, että Joonas soittaa kitaraa ja me laulamme yhdessä. Halusin tästä harrastuksesta muitakin todisteita kuin hatarat, jännityksensekaiset muistot. Niinpä toivoin Joonakselta joululahjaksi studioaikaa, jotta voisimme nauhoittaa jonkin yhdessä esittämämme biisin. 

Sain toivomani joululahjan ajoissa. Pari iltaahan nauhoittelussa lopulta meni, mutta oli tosi hauskaa nauhoitella yhdessä kotistudiossamme. Käytännössä homma meni niin, että ensimmäisenä iltana Joonas soitti kitaraosuuden ja toisena iltana nauhoitimme laulut. Nauhoittaessa laulua kitara ja oma ääni kuuluivat kuulokkeista. Tuntui kyllä aluksi todella oudolta, mutta nopeasti sitä tottui kuulemaan omankin äänensä.

Tässä se nyt olisi kaikessa kauneudessaan/ kauheudessaan. Itse toivon kyllä jatkoa tälle yhteiselle projektille.

Seuraavaksi odottelenkin jännityksellä vähän materiaalisempia joululahjoja. Olenhan ollut koko vuoden tosi kilttinä! Ihanaa Joulua ja Uutta Vuotta kaikille! :)


2 kommenttia :

  1. Kun tän kuulee tarpeeksi monta kertaa, se alkuperäinen alkaa kuulostaa väärältä. Teidän äännet yhdessä kuulostaa tosi kauniilta, siten että välillä mun pitää käydä vähän itkemäänkin. Kiitos Roosa, tämä oli ihana joululahja kaikille niille, jotka sen ovat kuulleet. Terkkuja, Iiris

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa, että onnistuimme koskettamaan, siihen pyrimmekin :) Terkkuja sinullekin, ihana Iiris <3

      Poista