perjantai 4. joulukuuta 2015

Haikeus ja helpotus


Niin siinä sitten kävi. Vuosi hurahti ohi hetkessä ja ennen kuin huomasinkaan, olin taas Oidipuksen vuosikokouksessa muodostamassa uutta hallitusta. Se olikin viimeinen kokoukseni puheenjohtajan roolissa. Olo oli samalla helpottunut ja haikea.

Vuoden 2015 hallituksemme oli aivan mahtava porukka, johon mahtui niin vanhoja kuin uusia opiskelijoita. Saimme aikaan paitsi ennätysmäärän tapahtumia myös erittäin hyvän ryhmähengen. Olin aiempina vuosina huomannut, että yksi tärkeimmistä tekijöistä on hallituksen jäsenten keskinäinen tuttuus ja viihtyminen: on paljon helpompaa tulla paikalle ja avata suunsa, kun ihmiset ovat tuttuja kavereita ja tunnelma on avoin ja rento. Siihen pyrin puheenjohtajana panostamaan ja onnistuinkin mielestäni aika hyvin. Ainakin minulla oli toisten hallituslaisten kanssa mukava olla, en sitten tiedä muista :D


Väistyvä hallitus päätti jättää viimeiseksi perinnökseen oidipuslakanan.Ennen eilistä kokousta minulta kyseltiin paljon, haluaisinko jatkaa puheenjohtajana. Mietin päätöstäni kauan ja päädyin lopulta siihen, että haluan keskittyä välillä muihin juttuihin. Puheenjohtajuus on ollut varmaan elämäni opettavaisin kokemus, mutta samalla se on todella kokonaisvaltaista ja aikaavievää. Vuonna 2016 haluaisin keskittyä vaihteeksi vähän muihin asioihin. Nyt opintojen loppuvaiheessa olen alkanut arvostaa enemmän rauhassa tekemistä kuin paikasta toiseen juoksemista. Haluan siis ottaa vähän rennommin. Samalla kuitenkin jatkan aktiivisesti hallituksessa ja pyrin olemaan hyödyksi uudessa pestissäni varapuheenjohtajana. En voinut kuvitellakaan jättäväni kokonaan ainejärjestöhommat viimeisenä opintovuotenani. Mitä ihmettä olisin muka keksinyt yli jäävällä ajalla tehdä :D

Hallitukseen pääseminen ei ollut itsestäänselvää tällaiselle konkarillekaan. Vuosikokouksessa oli niin paljon halukkaita, että lähes joka pestistä jouduttiin äänestämään. Kokous venähti lopulta lähes kolmeen tuntiin. Kaikki olivat ihan poikki, mutta lopulta uusi hallitus saatiin muodostettua.


Siivoushommia on tullut hallituksessa harjoiteltua enemmän kuin tarpeeksi :D

Mitä sitten ovat ne asiat, joihin aion seuraavaksi panostaa? 

Ensi vuonna tulen toimimaan Pohjois-Karjalan psykologiyhdistyksen johtokunnassa viestintävastaavana. Lisäksi haluan varata enemmän aikaa itseni ilmaisulle laulun, kitaransoiton ja valokuvauksen kautta. Näin opintojen loppuvaiheessa pyrin myös panostamaan ammatilliseen kasvuun ja psykologin identiteetin omaksumiseen. Olisi kiva siirtyä työelämään niin, että tuntee olevansa psykologi, eikä ikuinen opiskelija.

Kiitos meidän ihanalle hallitukselle 2015 ja hirveästi onnea seuraavalle hallitukselle! Muistakaa, että yhteistyöllä kaikki hoituu parhaiten, eikä kukaan jää yksin.


Kiitos vielä vuoden 2015 hallitukselle! Oli tosi kivaa :)


Tässä vielä tuleva hallitus kokonaisuudessaan:

Puheenjohtaja: Suvi Iinatti
Varapuheenjohtaja: Roosa Hämäläinen
Taloudenhoitaja: Ilja Solovjew
Sihteeri: Laura Lintula
SPOL-edustajat: Miranda Koskinen ja Toni Saari
POKKA-edustajat: Noora Mononen, Olli Nuortimo (vara)
Liikuntavastaava: Niina Hohti
Tapahtumavastaavat: Inka Kurkinen ja Ella Hytönen
Tapahtumajaosto: Sini, Iiris, Sanna, Ellinoora, Laura, Aino
KV-vastaava: Miranda Koskinen
Vuosijuhlavastaava: Anni Pohjola
Yritysyhteistyövastaava: Aleksis Aronen
SOPO-vastaava: Aino Saarelainen 
KOPO-vastaava: Anniina Simonen
Fuksivastaava: Anna Junnila
Viestintävastaava: Maija Kangas


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti