torstai 19. tammikuuta 2017

Opiskeluelämän kuulumisia
Tänään torstaina taisi olla ensimmäinen päivä tällä viikolla, kun jaksoin vaihtaa lökäpöksyt oikeisiin housuihin ja katsoa kunnolla peiliin ennen ovesta ulos astumista. Muutos superkiireisestä joka paikan suorittajasta ylirentoon kotoilijaan on tapahtunut niin nopeasti, että olen onnistunut yllättämään itsenikin! Viime aikoina elämäni on koostunut kotona esseiden vääntämisestä, himourheilusta, sohvalla lukemisesta ja elokuvien kuluttamisesta. Ei ole ollut kiire minnekään, vaan olen saanut tehdä kaiken huolella pohdiskellen ja palauttanut kaikki tehtävät viikkoja etukäteen. Ja on muuten mukavaa! :)

Olen viime aikoina tykästynyt videoiden kuvaamiseen ja koostamiseen, joten tein pari viikkoa sitten toisen my day -videon. Edellisen tein yli vuosi sitten, joten ehkä ette ole vielä ehtineet kyllästyä kovin pahasti :D Surullista kyllä, elämäni ei vaikuttaisi videoiden perusteella niin kauheasti muuttuneen. Olin suoraan sanottuna oikeasti aika yllättynyt, kuinka samanlaisia juttuja tältäkin videolta löytyi!

Viikonloppuna suuntaan vuosittaiseen SPOL-seminaariin, joka järjestetään tällä kertaa Jyväskylässä. Kuten olette ehkä huomanneet, olen osallistunut kyseiseen seminaariin erittäin aktiivisesti, oman arvioni mukaan jopa joka vuosi koko opiskelujeni ajan. Kirjoitin seminaarista blogiinkin vuonna 2015 kriisi- ja traumapsykologiasta sekä vuonna 2016 hyvinvointia psykologiasta. Yritän tälläkin kertaa kuvata paikan päällä aktiivisesti ja sitten jakaa tänne, mitä mielenkiintoista tuli opittua. Seminaarin aiheena on tällä kertaa liikunnan psykologia, josta itselläni on hyvin vähän tietoa.

2 kommenttia :

  1. Tykkään tosi paljon sun videoista, toivottavasti teet jatkossakin:) Muutenkin sun blogi on tosi kiinnostava, jotenkin ihanan arkinen ja aito verrattuna vallalla oleviin lifestyle-blogeihin. Ja opiskelijaelämä kiinnostaa kyllä kovasti nyt kun se toivottavasti syksyllä ois edessä, ja samalla alalla vielä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla :) Videoita varmasti näkyy jatkossakin, kun tykkään niitä tehdä silloin, kun kirjoittaminen alkaa puuduttaa. Paljon tsemppiä sulle kirjotuksiin ja pääsykokeisiin lukemiseen!

      Poista